4x Majster Slovenska
2x Víťaz Slovenského pohára
1x Víťaz Alpe Adria Cup
EnglishSlovenčina

Niké SBLPatrioti privítajú Inter

16. januára 2024

Niké SBL pokračuje v stredu 24.kolom, v ktorom na domácej palubovke privítame bratislavský Inter. Týmto súbojom odštartujeme sériu piatich domácich duelov v sérii, v ktorých sa budeme chcieť v tabuľke odlepiť od súperov pod nami.

Náš tím, stále bojujúci so zraneniami a úzkou rotáciou, prehral prvýkrát v sezóne dva ligové zápasy v rade. V sobotu v derby na palubovke Komárna bol zápas otvorený do samotného konca, v ktorom mali viac športového šťastia a zrejme aj viac síl domáci hráči. Zverenci trénera Michala Madzina sú si vedomí, že majú čo naprávať. Pozitívnou správou je, že sa po dlhej pauze vrátil do tímového tréningu Draško Kneževič. O tom, či zasiahne do hry už proti Interu sa zrejme rozhodne až priamo počas zápasu. Patrioti vyhrali v decembri ťažký zápas v Bratislave so šťastím o bod, a ani dnes ich nečaká nič jednoduché. “Čaká nás náročný zápas proti Interu. Vieme, kde sú ich silné stránky a tie sa budeme snažiť eliminovať. Po predošlých nevydarených výkonoch chceme správne zareagovať a iba kolektívny výkon počas celých 40 minút nám môže priniesť víťazstvo,” myslí si Daniel Chaban.

Inter našiel v posledných týždňoch dobrú fazónu. Zverenci trénera Rakočeviča vyhrali tri z posledných štyroch duelov, naposledy prehrali na Spiši len tesne 87:84. Na palubovke majstra nás určite čaká ťažký zápas. Aj z toho dôvodu, že Patrioti prehrali posledné dva domáce zápasy. Pre nás to bude veľká výzva. Cez víkend, kým naši mladí hrali EYBL, sme mali voľno. Potom sme sa už snažili maximálne sa pripraviť, aby sme v stredu večer podali dobrý výkon. Chceme pokračovať v solídnych výkonoch z posledného obdobia. Nevzdávame sa. Vieme, že nás čaká ťažký zápas, ale urobíme všetko preto, aby sme boli majstrovi vyrovnaným súperom a možno skúsili aj prekvapiť. Samozrejme, aby sa to stalo, musíme podať maximálny výkon v útoku aj v obrane, vyjadril sa tréner Danilo Rakočevič

Prvých 50 fanúšikov, ktorí prídu do športovej haly dostanú kupón na skvelý čerstvý trdelník zdarma, všetci ostatní si ho budú môcť pred, alebo počas zápasu zakúpiť. V polčase vyžrebujeme výhercu dvoch vstupeniek na muzikál Voda a krv nad vodou, ktorý sa odohrá vo februári v ŠH v Leviciach. Chýbať nebude ani Cloetta upratovacia čata, či sladké darčeky pre narodeninových oslávencov.

V rámci projektu “Zober svoju bandu na basket” príde dnes na zápas Patriotov podporiť Gymnázium zo Šiah, ktoré hráči pred Vianocami osobne navštívili.

Vstupenky sú v predaji online tu, alebo v Sýpke u Patriotov a na partnerských školách. Pre veľký úspech pokračujeme v možnosti zakúpenia si zľavnených vstupeniek aj priamo v športovej hale. Podmienkou je vek do 18 rokov a minimálny odber 3 ks vstupeniek.

18.00 PATRIOTI LEVICE – INTER BRATISLAVA

Delegácia rozhodcov: Peter Ženiš, Stanislav Bara, Jozef Stopka

LivestatsLivestream

Oficiálny web basketbalového klubu

Patrioti Levice